Als bedrijf en individu is het belangrijk om altijd door te leren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op gebieden die voor uw bedrijf van belang zijn. Om langzaam nieuwe dingen te leren zonder dat daar veel druk achter staat, kunt u gebruik maken van e-learnings en microlearnings bij Teamwise. Teamwise is een online leerplatform dat ervoor zorgt dat u zich als medewerker maar ook als team en bedrijf optimaal kunt ontwikkelen, met alle voordelen van dien.

Hoe werkt Teamwise?

Met Teamwise kunt u als team slimmer worden maar ook slimmer gaan werken, zowel individueel als in teamverband. Effectief samenwerken kan soms een flinke uitdaging zijn, maar met hulp van Teamwise kunt u het beste uit uw team halen. Dit kan op een aantal manieren: met e-learnings en microlearnings. Microlearnings zijn korte leereenheden die gericht zijn op een korte termijn-leeractiviteit. U kunt mircolearnings via alle devices volgen, wanneer en waar u maar wilt. De focus wordt hiermee gelegd op de medewerker en zijn of haar ontwikkeling, in plaats van op het handboek van hoe alles in een bedrijf geregeld is.

De voordelen van e-learnings en microlearnings

Organisaties hebben actuele informatie en kennis nodig om klanten altijd goed te woord te staan. Daarnaast willen medewerkers natuurlijk blijven doorleren en met mircolearnings is hier een kans voor. Zo kunt u in kleine stappen beter worden in uw vak. Dat maakt e-learning dus niet alleen positief voor de wendbaarheid van een organisatie, maar ook voor die van de medewerkers. Een ander voordeel van e-learnings is dat het altijd en overal plaats kan vinden. Met het online platform van Teamwise kunt u dus te allen tijde aan de slag, in uw eigen timing en op uw eigen tempo.

Direct toepasbare informatie en kennis

U bepaald daarnaast ook zelf hoeveel u wilt leren. Informatie wordt u beetje bij beetje bijgebracht, zodat u langzamerhand verder kunt groeien. Deze e-learning komt dus in kleine doses en is zo makkelijk te behappen. Een paar minuten e-learning per dag kan al genoeg nieuwe kennis bieden, want zo wordt het leereffect groter. Sommige kennis en vaardigheden kunnen zelfs direct toegepast worden tijdens het werk.